Alla operatörers täckningskartor

För att göra det enklare för dig att jämföra mobiltäckning så har vi här samtlat alla täckningskartor för de vanligaste mobiloperatörerna. Så jämför själv och tänk på att 2G, 3G främst är för samtal medan 4G främst används för surf. Flera operatörer delar nät vilket du kommer att märka nedanför.

Hallon - Täckningskarta

Hallon är en del av 3 vilket innebär att de använder sig av samma mobilnät och har samma täckning och höga hastigheter som om du hade haft Tre. Ett bra val för dig som bor och vistas i tätbebyggelse och där billigt är viktigt. Hallon erbjuder 3G och 4G.

Se: Hallons täckningskarta eller Hallons mobilabonnemang

Vimla - Täckningskarta

Vimla är en del av Telenor och använder samma mobilnät och har samma täckning därmed. Vimla är ett otroligt bra val för dig som vill ha bra täckning men samtidigt ett billigt mobilabonnemang. Hos Vimla får du 2G, 3G och 4G.

Se: Vimlas täckningskarta eller Vimlas mobilabonnemang

Comviq - Täckningskarta

Comviq är numera ev del av mobiloperatören Tele2 och täckning och mobilnät är därmed den samma. Comviq erbjuder god täckning och är ofta ett billigt och bra val speciellt när du vill skaffa ny mobil och abonnemang samtidigt. Comviq har 2G, 3G och 4G.

Se: Comviqs täckningskarta eller Comviqs mobilabonnemang

Tre - Täckningskarta

Tre är en huvudoperatör i Sverige och erbjuder bra täckning i tätbefolkade områden. 3s starka fördel är att man är billiga på mobilabonnemang och mobil samtidigt. Deras svaghet, om man bryr sig, är att de endast erbjuder 3G och 4G.

Se: Tres täckningskarta eller Tres mobilabonnemang

Halebop - Täckningskarta

Halebop är sedan många år sedan en del av Telia och man använder sig därför av samma mobilnät och har samma täckning som Telia. Så vill du åt Telias utomordentliga täckning så är Halebop ofta det bästa alternativet. Du får 2G, 3G och 4G.

Se: Halebops täckningskarta eller Halebops mobilabonnemang

Telenor - Täckningskarta

Telenor är en av storoperatörerna i Sverige och erbjuder ett stabilt mobilnät med bra täckning. Man är inte billigast, men samtidigt fokuserar man på annat så som att erbjuda otroligt bra surfvillkor utomlands. Telenor har 2G, 3G och 4G.

Se: Telenors täckningskarta eller Telenors mobilabonnemang

My Beat - Täckningskarta

My Beat är en mindre fristående operatör som verkar i Telias nät och är ett bra alternativ för dig som vill ha bra telefonsupport. Täckning och mobilnät är det samma som om du hade haft Telia direkt. Du får därmed tillgång till 2G, 3G och 4G.

Se: My beats täckningskarta eller My beats mobilabonnemang

Fello - Täckningskarta

Fello är en relativt ny fristående operatör från Göteborg som verkar i Telias mobilnät. Man erbjuder därmed samma grymma täckning och utöver det en trevlig och kunnig telefonsupport. Ett bra val för dig som vill ha Telias 2G, 3G och 4G.

Se: Fellos täckningskarta eller Fellos mobilabonnemang

Telia - Täckningskarta

Telia, störst och bäst i Sverige? Ja, det kan säkert stämma i vissa fall, men inte i alla. Priserna är höga, men kvaliten även den på topp. Bra hastigheter i 4G-nätet är definitivt något vi sett av. Man erbjuder 2G, 3G och 4G.

Se: Telias täckningskarta eller Telias mobilabonnemang

Tele2 - Täckningskarta

Tele2 ses av många som utmanare och man är stora i Sverige. Täckningen är god och priserna på rimliga nivåer. Man erbjuder 2G, 3G och 4G.

Se: Tele2s täckningskarta eller Tele2s mobilabonnemang

Universal - Täckningskarta

Universal är en operatör som hängt med ett tag och verkar numera i Telenors nät. Det innebär att täckning och mobilnät är den samma. Man erbjuder 2G, 3G och 4G.

Se: Universals täckningskarta eller Universals mobilabonnemang

A3 - Täckningskarta

A3 är en nygammal operatör, innan hette man AllTele. Man verkar i Telenors nät och har därmed tillgång till samma täckning och mobilnät. Som kund har du tillgång till 2G, 3G och 4G.

Se: A3s täckningskarta eller A3s mobilabonnemang

Påverka täckningen

En mobilmast på ett berg i Göteborg.

Genom att ha en modern mobil som stöder både 2G, 3G och 4G så kan du på så vis göra det enklare att för dig att få bättre mobiltäckning.I Norrland

Vi får ibland frågan vilken mobiloperatör skall man välja i Norrland? Utifrån pris och täckning så är vårt bästa tips, Halebop som går i Telias mobilnät.I Göteborg

Vi har även fått frågan: Vilken mobiloperatör är bäst i Göteborg? Här har vi gjort egna tester och utsett Vimla som använder Telenors mobilnät till vinnare.Billigaste möjliga

På frågan: Vilken är den billigaste operatören? Här har vi utsett Hallon som använder Tres mobilnät till vinnare. Så länge du vistas i tätbebyggda områden så kommer täckningen vanligtvis vara super.