Billigaste fastpris

Guiden till bästa och billigaste mobilabonnemanget!

Billigaste iPhone X (iPhone 10)

iPhone X är Apples föredetta toppmodell och på den här sidan hjälper vi dig att hitta de lägsta priserna med abonnemang så du kan köpa den billigast. Längre ner på sidan kan du läsa mer om telefonen.

OBS! Denna modell har utgått. Kolla gärna in mobilerbjudandena med efterföljarna.

Vad är nytt?

iPhone X var när den kom Apples mest påkostade mobil någonsin med förstklassiga material. Designen är helt ny med glas på fram och baksida med en stålram som håller ihop det. Den nya super rentinaskärmen (OLED) på 5.8" täcker nästan hela framsidan. Detta gör t.ex. att hemknappen har försvunnit. Istället så drar man fingret från botten för att komma till hemskärmen. För att väcka den så räcker det att trycka på skärmen.

Då hemknappen försvunnit så har man istället ansiktsavkänning för att låsa upp eller använda i de fall man annars använt fingeravtrycksläsaren Touch ID. Face ID skall vara både snabbare och säkrare än Touch ID.

Nytt är även att man kan ladda iPhone X trådlöst, det betyder att har man numera inte behöver koppla in telefonen utan kan bara lägga den på en laddningsplatta och därmed slipper krångla med sladdar.

Processorn i telefonen har även den uppdaterats. Numera är den snabbare än någonsin och består av en 6-kärnig processor bestående av 2 högpresterande kärnor och 4 energieffektiva kärnor. Även grafikprocessorn har uppdaterats så den är snabbare än innan.

Kameran i iPhone X på 12mp är även den av högsta kvalite och man har förbättrat möjligheten att ta bra bilder i mörkare miljöer. Den är även betydligt snabbare än på tidigare iPhone-modeller. Spelar man in videos så är även det förbättrat.

När det kommer till 4G så har även det uppgraderats så det är snabbare än innan. Man har även uppgraderat bluetooth till 5.0 och satt in ett nytt W2-chip för högre ljudkvalite när man kör trådlösa hörlurar.

Sist men inte minst, telefonen finns i storlekarna 64GB samt 256GB och färgerna man kan välja på är svart och silver.

Fördelar med operatörerna

Här listar vi saker som vi anser är bra med de olika operatörerna. Tryck på en knapp för att läsa mer.Läs mer: << Hur mycket surf behöver man? eller Billigaste mobilabonnemanget >>

iPhone X

Billigaste Apple iPhone X

iPhone X på bilden ovanför.För dig med företag!

Du har väl inte missat vår nya sida för alla med företag? Jämför abonnemang från 99kr/mån.

Se företagsabonnemang