Billigaste fastpris

Guiden till bästa och billigaste mobilabonnemanget!

Billigaste iPhone 6s

Den 9:e Oktober 2015 så lanserades iPhone 6s i Sverige. Längst ner på den här sidan så kan du läsa mer om iPhone 6s.

OBS! Denna modell har utgått helt. Kolla gärna in mobilerbjudandena med efterföljarna.

Vad var nytt?

En av de stora nyheterna är att telefonen fick en ny processor vilket gör telefonen upptill 70% snabbare än iPhone 6 samt upptill 80% bättre grafik.

Telefonen har även fått 2 GB RAM-minne precis som iPad Air 2 fick när den kom. Även detta kommer att snabba upp telefonen men framförallt göra att man slipper onödiga omladdningar. I dag är det ju inte helt ovanligt att om man byter flik i Safari så måste fliken laddas om. Med mer minne så kommer sådana händelser att minska.

För de som gillar snabba hastigheter så stöder nya iPhone 6s 4G-hastigheter upptill 300 Mbit/s tillskillnad från 150 Mbit/s som äldre iPhone 6 stöder. Man har även uppdaterat Wifi-kretsen att klara hastigheter över 800 Mbit/s.

Kameran har även uppdaterats och är numera 12 megapixel istället för 8. Man har även uppdaterat kameran på framsidan så den är 5 megapixel och gjort så att skärmen kan användas som blixt.

Telefonen i sig ser annars likadan ut som iPhone 6. Man har trots detta tryckt in så skärmen är tryckkänslig i nivåer och därmed kan skilja på lätta och hårda tryck. Detta gör att man kan använda appar på ett helt nytt sätt. T.ex. istället för att starta kameran så trycker du hårdare på den och väljer ta en selfie och får direkt upp kameran med rätt inställning. Detta kommer att användas på olika appar för olika saker.

Telefonen finns numera i färgerna rosaguld, guld, svart och silver. Vidare så har man uppgraderat aluminiumet så det är hårdare än innan för att förhindra att telefonen böjer sig. Fingeravtryckläsaren i telefonen är även upptill dubbelt så snabb mot tidigare.

Fördelar med operatörerna

Här listar vi saker som vi anser är bra med de olika operatörerna. Tryck på en knapp för att läsa mer.Läs mer: << Hur mycket surf behöver man? eller Billigaste mobilabonnemanget >>

iPhone 6s

Billigaste Apple iPhone 6s mobilabonnemanget

iPhone 6s släpptes i USA och vissa länder den 25:e september. I Sverige var det lansering 2 veckor senare och de lanserades den 9:e Oktober 2015.För dig med företag!

Du har väl inte missat vår nya sida för alla med företag? Jämför abonnemang från 99kr/mån.

Se företagsabonnemang