Billigaste fastpris

Guiden till bästa och billigaste mobilabonnemanget!

Billigaste Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 är en tidigare toppmodell från Samsung och på den här sidan hjälper vi dig att hitta de lägsta priserna med abonnemang så du kan köpa den billigast. Längst ner på den här sidan så kan du läsa om vad som är nytt så du enklare kan bestämma dig om du vill ha/köpa Galaxy Note 8.

OBS! Denna modell har utgått. Kolla gärna in mobilerbjudandena med efterföljarna.

Vad är nytt?

Då har äntligen telefonen presenterats och den innehåller en hel del nytt! Nytt för Note 8 är att skärmen har blivit ännu större, hela 6.3" mot tidigare 5.7". Detta kan tyckas väldigt stort, men Samsung har faktiskt lyckats göra skärmen större utan att telefonen blivit mycket större. Detta har skett genom att man tagit bort knapparna på framsidan och minskat utrymmet i toppen.

För att telefonen skall vara snabb så har processorn uppgraderats till en åtta-kärning. Det innebär att telefonen kan utföra många uppgifter samtidigt utan att börja lagga. Processorn är även strömsnålare vilket är bra för batteritiden. Ramminnet har även det utökats och det är på hela 6 GB.

Eftersom hemknappen numera är borttagen så har man fått placera fingeravtrycksläsaren på baksidan. Men för att inloggningen inte skall vara för krånglig så finns numera ansiktsigenkänning.

4G-kretsen i telefonen har även den uppdaterats och så fort mobilnäten börjar stöda högre hastigheter så klarar Note 8 att ta emot data i hela 1024 Mbit i nerladdningshastighet och 150 Mbit i uppladdningshastighet, dvs enligt Cat16-hastighet. Bluetooth är numera version 5 vilket innebär längre räckvidd.

Kameran i telefonen är även den förbättrad. Den största skillanden är att det numera sitter dubbla kameror på baksidan. Det skall ge betydligt bättre bilder men även möjlighet till coola effekter.

Själva telefonen är givetvis även vattentät som innan enligt IP68-standarden. Färgerna för nya Galaxy Note 8 är svart, guld, grå och blå. Själva telefonen kommer med 64 GB inbyggt minne. Behöver man mer så kan man bygga ut det genom att köpa till ett minneskort och sätta i.

Fördelar med operatörerna

Här listar vi saker som vi anser är bra med de olika operatörerna. Tryck på en knapp för att läsa mer.Läs mer: << Hur mycket surf behöver man? eller Billigaste mobilabonnemanget >>

Galaxy Note 8

Billigaste Samsung Galaxy Note 8 mobilabonnemanget

Galaxy Note 8 ser ut som på bilden ovanför.För dig med företag!

Du har väl inte missat vår nya sida för alla med företag? Jämför abonnemang från 99kr/mån.

Se företagsabonnemang