Billigaste Samsung Galaxy Fold med abonnemang

Detta är Samsungs nya vikbara mobil och på den här sidan hjälper vi dig att hitta det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig som vill skaffa Galaxy Fold. Du kan även läsa mer om själva Galaxy Fold längst ner på sidan.

OBS! Samsung har skjutit upp släppet av telefonen på obestämd tid på grund av kvalitetsproblem med skärmen. Därför finns inga priser eller något releasedatum just nu. Så fort pris och releasedatum släpps så kommer vi att uppdatera den här sidan.

Gå till priser för: Galaxy S10 / Galaxy S10 Plus / Galaxy S10e

Vad är nytt?

Galaxy Fold kommer med en helt ny banbrytande design där mobilen kan användas som en vanlig eller vikas upp och därmed blir displayen ännu större. Galaxy Fold kommer med Android 9.0 och skärmen är på hela 7,3" när den viks upp, annars är den på 4,6".

Kameran på Fold är riktigt bra och består av hela sex kameror. Man får en 12 MP huvudkamera, en 12 MP telefoto-kamera, 16 MP vidvinkelkamera. Därefter finns 2st 10 MP selfiekameror samt en 8MP djupsensor-kamera. Man kan därför vänta sig riktigt grymma bilder.

Prestandamässigt så har även Galaxy Fold fått sig en rejäl processor som består av åtta kärnor. RAM-minnet är hela 12 GB du väljer och 4G-kretsen klarar hastigheter rejäla hastigheter. Batteriet är på 4380 mAh på Fold och består faktiskt av två olika batterier.

Givetvis stöder Galaxy Fold trådlös laddning även. Vill man använda sina hörlurar så kan man göra det trådlöst eftersom det vanliga hörlursjacket numera är borta. Gillar man inte att ladda trådlöst så kan man även göra det via en USBC-kontakt som på andra Samsungmodeller.

Galaxy Fold kommer i färgen Svart. När det gäller lagringsutrymme så får man 512 GB.

Fördelar med operatörerna

Här listar vi saker som vi anser är bra med de olika operatörerna. Tryck på en knapp för att läsa mer.Läs mer: << Hur mycket surf behöver man? eller Billigaste mobilabonnemanget >>

Galaxy Fold

Billigaste Samsung Galaxy Fold mobilabonnemanget

Bild på den kommande Galaxy Fold.För dig med företag!

Du har väl inte missat vår nya sida för alla med företag? Jämför abonnemang från 99kr/mån.

Se företagsabonnemang