Katshing abonnemang

Plats 13 på vår lista med bästa mobilabonnemang.

Frågor och svar / Täckning och nät / Katshings hemsida

Om Katshing

Katshing är en ny och spännande mobiloperatör som erbjuder abonnemang där man får en surfmängd och därefter oändlig surf i den lägre hastigheten 1 Mbit/s om surfen tar slut.

Katshing startade under 2020 och är ett eget bolag som använder sig av Tele2s mobilnät. Det innebär att täckningen är den samma på 2G, 3G och 4G som om du hade använt Tele2 eller för den delen Comviq och Penny som även de går i samma nät.

Det som gör Katshing till ett intressant val är deras priser som är oerhört låga i kombination med nonstop-surf. Man erbjuder flera olika abonnemang och på båda ingår fria samtal och SMS samt "fri" surf men där en del är i full hastighet och om den tar slut så får man sänkt hastighet till 1 Mbit/s, vilket duger för det mesta men inte för t.ex. streaming av HD-filmer.

Hos Katshing slipper du även bindningstider och uppsägningstider. Du kan betala via Klarna vilket möjliggör autogiro, faktura och kortbetalning. Man erbjuder i dagsläget endast privata mobilabonnemang.

Katshing » Erbjudande och omdöme på abonnemang

Hur bra är Katshing?

Prisvärde:
90/100
Täckning:
88/100
Kundnöjdhet (branschen):
69/100
På resan:
80/100
Katshings totala betyg:
57/100
Betyget baseras på mobiloperatörens rank (mix av punkterna ovan och främst hur ofta operatören väljs).

Abonnemangsfakta

Mobilnät Tele2 (2G/3G/4G)
Wifi-samtal Ja
VoLTE (4G-samtal) Ja
eSIM Nej
Surfhastighet Obegränsad
När surfen tar slut Kan inte ta slut
Kan surf sparas? Nej
Surf i EU Upptill 10 GB/mån
Surf utanför EU Pris per Mb
Telefonsupport Nej
Chattsupport Ja
E-postsupport Ja
Supportforum Nej
Barnrabatt Nej
Studentrabatt Nej
Pensionärsrabatt Nej
Fria samtal inom Sverige Ja
Fria sms inom Sverige Ja
E-faktura Nej
Autogiro Ja, via Klarna
Kortbetalning Ja, Visa & Mastercard
Bindningstid 0 månader
Uppsägningstid 0 månader

Täckning

Täckning är för de flesta en av de viktigaste punkterna utöver pris när man väljer operatör och därför har vi undersökt Katshings täckning här nedan.

Och täckningen hos Katshing är väldigt bra med tanke på deras låga priser och att man går i Tele2s nät. Bor du i ett tätbebyggt område så kommer täckningen vara väldigt bra i de flesta fall. Men även om du bor eller vistas utanför tätbebyggda områden och kanske vistas mycket i fjäll, skog eller i delar av Norrland så är täckningen ganska bra. Så Katshing är definitivt ett bra val och något att prova, de har ju varken bindningstid eller uppsägningstid!

Som vanligt så kan vi även rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Katshing. Även om Katshing generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där man bor.

Mobilnät

Vilket nät använder Katshing då? Katshing använder Tele2s 2G (GSM), 3G (UTMS) och 4G-nät (LTE).

Då Katshing stöder VoLTE så kan man även ringa över 4G. Det innebär att man kan surfa samtidigt som man ringer även på 4G.

När det kommer till hastighet hos Katshing så är den obegränsad. Det i sig innebär att hastigheten styrs av mobilnätet Katshing använder och vad din mobil klarar av. Så skall det gå snabbt så är Katshing ett riktigt bra val, men se till att då även ha den senaste mobilen.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos Katshing.

Vårt omdöme av Katshing

Katshing är en ny och intressant mobiloperatör som har tagit fram prisvärda mobilabonnemang i Tele2s nät. Det bästa av allt är att man slipper tänka på hur mycket surf, samtal och sms man behöver då allt ingår till samma pris som många operatörer tar för sina minsta abonnemang.

Sammantaget så känns Katshing som framtiden och denna typ av abonnemang tror vi kommer bli allt vanligare där man helt enkelt betalar en fast summa och använder det hur mycket man vill (även om surfen blir långsammare efter en viss mängd). Det känns som Katshing är helt rätt ute och genom Tele2s nät blir man även en riktigt vass utmanare tack vare den goda täckningen.

Vi ser därmed fram att följa Katshing den kommande tiden och på sikt göra ett större test där vi testar Katshing på djupet. Som det är nu så är det ett självklart val att överväga för de flesta med tanke på priserna.

Så hur kan Katshing vara så billiga och bra? Lite så undrar vi också faktiskt. Man erbjuder ett "obegränsat" abonnemang när det kommer till surf, samtal och sms för ett pris som är billigare än de billigaste abonnemangen hos vissa operatörer.

Vår gissning är att man hållit nere sina kostnader till minimum och att man räknar med att inte alla förbrukar för mycket data, på så vis kan de som surfar lite kompensera för de som surfar mycket.

Men det skall bli intressant att följa Katshing som sagt, vi hoppas innerligen de lyckas och för dig som är sugen på Katshing så säger vi kör. De har varken bindningstid eller uppsägningstid, så skulle villkoren och priserna ändras så kan du bara byta.

Hur bra är Katshing då? Katshing har fått fina omdömen på sajter som Trustpilot och får även ganska bra av oss då vi gillar Katshing. För att sätta ett betyg så ger vi Katshing 7/10. Vi gillar deras bra priser och täckning, men det som drar ned betyget är att största surfmängden är 42 GB vilket kan vara lite för vissa.

Var hittar man de bästa erbjudandena?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Katshing. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från Katshing så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Katshing.

Nedan följer en sammanfattning av Katshing.

Är Katshing ett bra val?

I september 2023 så hittar vi Katshing på plats 13 på vår lista bästa mobiloperatörer. Vilket betyder att Katshing är ett helt okej val att välja enligt vår ranking.

Hur är täckningen hos Katshing?

Katshing hittar vi i Tele2s mobilnät vilket erbjuder en bra täckning över hela landet. Numera har man även byggt ut nätet så det är tämligen bra även i norra delarna av landet. Är du intresserad av Katshing så bör du kontrollera täckningskartan för Katshing innan du beställer.

Vilka erbjudanden på mobilabonnemang har Katshing?

I september 2023 så finner vi följande erbjudanden på mobilabonnemang hos Katshing:

Kan Katshing hjälpa mig att flytta numret?

Ja, Katshing sköter allt åt dig. När du beställer på Katshings hemsida så väljer du att numret skall flyttas och därefter sköter Katshing flytten åt dig samt säger upp din gamla mobiloperatör åt dig, så du behöver faktiskt inte ens kontakta din gamla operatör.

Vilken support har Katshing?

Om du behöver hjälp hos Katshing så kan du kontakta Katshing och deras kundtjänst på följande sätt:

  • Via Katshings chatt
  • Skicka e-post till Katshing

Se Katshings hemsida för support- och kontaktinformation.

Katshing

Fria samtal/sms

Låga priser

Ingen uppsägningstid

Ingen telefonsupport

Max 42 GB surf varje månad


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Katshings hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 559211-6940
Ägare: katshing Mobile AB

Täckningskarta
Se täckning hos Katshing

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här