Katshing

Plats 5 i vår ranking av mobiloperatörer.

Väldigt bra täckning och låga priser.

Ett av de populäraste valen.

Katshing mobilabonnemang

Uppdaterad idag 2020-11-27

Betyg Abonnemang Erbjudande
Katshing
Katshing 50 GB
Med fria samtal & sms
Utan bindningstid


För 124kr/mån i 1 mån, därefter 249kr/mån
Totalt 1 erbjudanden, mellan 124kr/mån till 124kr/mån.

Se erbjudanden från Katshing:
Mobilabonnemang

Om Katshing

Katshing är en ny och spännande mobiloperatör som erbjuder endast två abonnemang men man gör det till riktigt bra priser vid första anblick.

Katshing startade under 2020 och är ett eget bolag som använder sig av Tele2s mobilnät. Det innebär att täckningen är den samma på 2G, 3G och 4G som om du hade använt Tele2 eller för den delen Comviq och Penny som även de går i samma nät.

Det som gör Katshing till ett intressant val är deras priser som är oerhört låga. Man erbjuder två olika abonnemang och på båda ingår fria samtal och SMS samt "fri" surf. På det ena abonnemanget så är dock hastigheten begränsad till 1 Mbit vilket duger för långsam surf och att lyssna på musik. Betalar man lite till så får man dock obegränsad hastighet, så det rekommenderar vi starkt för de flesta.

Viktigt! Då det framkommit att Katshing gärna begränsar hastigheten på abonnemanget med obegränsad hastighet till 1 Mbit så fort man använt "för mycket" surf så har vi valt att märka om abonnemanget till 50 GB. Detta är en gissning från vår sida hur mycket surf du kan använda per månad utan att bli begränsad i hastighet. Behöver man "äkta" fri surf med obegränsad hastighet så rekommenderar vi istället en operatör på vår lista med mobilabonnemang med fri surf.

Så för dig som klarar dig på 1 Mbit fri surf så är Katshing ett väldigt bra val! Man säljer inga mobiler så det du får tänka på är att den behöver du skaffa separat om du inte redan har en mobil.

Hos Katshing slipper du även bindningstider och uppsägningstider. Du kan betala via Klarna vilket möjliggör autogiro, faktura och kortbetalning. Man erbjuder i dagsläget endast privata mobilabonnemang..

Hur bra är Katshing?

Prisvärde:
90/100
Täckning:
92/100
Kundnöjdhet:
69/100
Branschsnitt från SKI 2019 då Katshing är så nya.
På resan:
80/100
Katshings totala betyg:
83/100
Betyget baseras på mobiloperatörens rank (mix av punkterna ovan och främst hur ofta operatören väljs).

Abonnemangsfakta

Mobilnät Tele2 (2G/3G/4G)
Wifi-samtal Nej
VoLTE (4G-samtal) Nej
eSIM Nej
Surfhastighet Obegränsad
När surfen tar slut Kan inte ta slut
Kan surf sparas? Nej
Surf i EU Upptill 10 GB/mån
Surf utanför EU Pris per Mb
Telefonsupport Nej
Chattsupport Ja
E-postsupport Ja
Supportforum Nej
Barnrabatt Nej
Studentrabatt Nej
Pensionärsrabatt Nej
Fria samtal inom Sverige Ja
Fria sms inom Sverige Ja
E-faktura Nej
Autogiro Ja, via Klarna
Kortbetalning Ja, Visa & Mastercard
Bindningstid 0 månader
Uppsägningstid 0 månader

Täckning

Täckning är för de flesta en av de viktigaste punkterna utöver pris när man väljer operatör och därför har vi undersökt Katshings täckning här nedan.

Och täckningen hos Katshing är väldigt bra med tanke på deras låga priser och att man går i Tele2s nät. Bor du i ett tätbebyggt område så kommer täckningen vara väldigt bra i de flesta fall. Men även om du bor eller vistas utanför tätbebyggda områden och kanske vistas mycket i fjäll, skog eller i delar av Norrland så är täckningen ganska bra. Så Katshing är definitivt ett bra val och något att prova, de har ju varken bindningstid eller uppsägningstid!

Som vanligt så kan vi även rekommendera dig att ta en titt på följande täckningskarta för Katshing. Även om Katshing generellt har riktigt bra täckning så är det alltid värt att försäkra sig att täckningen finns och är god just där man bor.

Mobilnät

Vilket nät använder Katshing då? Katshing använder Tele2s 2G (GSM), 3G (UTMS) och 4G-nät (LTE).

Då Katshing ännu inte stöder VoLTE så kopplar mobilen om sig till 3G eller 2G vid samtal. Det innebär att hamnar man på 2G så kan man inte surfa hos Katshing under samtalet. Är detta viktigt så kan man låsa sin mobil till 3G i inställningarna.

När det kommer till hastighet hos Katshing så är den obegränsad. Det i sig innebär att hastigheten styrs av mobilnätet Katshing använder och vad din mobil klarar av. Så skall det gå snabbt så är Katshing ett riktigt bra val, men se till att då även ha den senaste mobilen.

För dig som är intresserad av frekvenser och tekniker som används så kan du se vår sida om täckning och nät hos Katshing.

Vårt omdöme av Katshing

Katshing är en ny och intressant mobiloperatör som har tagit fram otroligt prisvärda mobilabonnemang i Tele2s nät. Det bästa av allt är att man slipper tänka på hur mycket surf, samtal och sms man behöver då allt ingår till samma pris som många operatörer tar för sina minsta abonnemang.

Sammantaget så känns Katshing som framtiden och denna typ av abonnemang tror vi kommer bli allt vanligare där man helt enkelt betalar en fast summa och använder det hur mycket man vill. Det känns som Katshing är helt ute och genom Tele2s nät blir man även en riktigt vass utmanare tack vare den goda täckningen.

Vi ser därmed fram att följa Katshing den kommande tiden och på sikt göra ett större test där vi testar Katshing på djupet. Som det är nu så är det ett självklart val att överväga för de flesta med tanke på priserna.

Så hur kan Katshing vara så billiga och bra? Lite så undrar vi också faktiskt. Man erbjuder ett obegränsat abonnemang när det kommer till surf, samtal och sms för ett pris som är billigare än de billigaste abonnemangen hos vissa operatörer.

Vår gissning är att man hållit nere sina kostnader till minimum och att man räknar med att inte alla förbrukar för mycket data, på så vis kan de som surfar lite kompensera för de som surfar mycket.

Men det skall bli intressant att följa Katshing som sagt, vi hoppas innerligen de lyckas och för dig som är sugen på Katshing så säger vi kör. De har varken bindningstid eller uppsägningstid, så skulle villkoren och priserna ändras så kan du bara byta.

Hur bra är Katshing då? Katshing har fått fina omdömen på sajter som Trustpilot och får även ganska bra av oss då vi gillar Katshing. För att sätta ett betyg så ger vi Katshing 7/10. Vi gillar deras bra priser och täckning, men det som rejält drar ned betyget är deras "fair usage policy" som innebär att de begränsar kunder till 1 Mbit/s vilket är tråkigt! Vi har därför valt att sätta en påhittad gräns på 50 GB/mån som vi tror innebär att man slipper bli begränsad till 1 Mbit/s.

Var hittar man de bästa erbjudandena?

Vårt mål är att de bästa erbjudandena, kampanjerna och rabatterna alltid skall finns längst upp på den här sidan för Katshing. Erbjudandena byts ut regelbundet, oftast på söndag/måndag, så ser du ett erbjudande du gillar från Katshing så rekommenderar vi att du beställer innan det försvinner.

Se erbjudanden från Katshing.

Katshing

Fria samtal/sms

Låga priser

Ingen uppsägningstid

Ingen telefonsupport

WiFi-samtal stöds ej


Erbjudanden
Se aktuella erbjudanden

Ta kontakt
Via Katshings hemsida

Företagsuppgifter
Org.nr: 559211-6940
Ägare: katshing Mobile AB

Täckningskarta
Se täckning hos Katshing

Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här

Nya iPhones!

Köp Apple iPhone 12Äntligen är nya iPhone 12-serien här!

Bästa billigaste mobilabonnemanget

Gör vårt enkla test och få fram ett personligt resultat med det billigaste och bästa mobilabonnemanget för just dig.

Starta testet

Populäraste mobilerbjudanden

Köp Apple iPhone 12 Pro Max

Plats 1.

Apple iPhone 12 Pro Max från Tre med fria samtal/sms och 15 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 12 mini

Plats 2.

Apple iPhone 12 mini från Tre med fria samtal/sms och 999 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 11

Plats 3.

Apple iPhone 11 från Hallon med fria samtal/sms och 4 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 12 Pro Max

Plats 4.

Apple iPhone 12 Pro Max från Tre med fria samtal/sms och 999 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Köp Apple iPhone 12

Plats 5.

Apple iPhone 12 från Telenor med fria samtal/sms och 3 GB surf/mån.

Visa erbjudandet


Topplistan ovan utgår från de mest beställda erbjudandena på sidan just nu.

Temasidor