Billigaste iPhone SE (2020) abonnemang

Hitta billigaste pris på Apple iPhone SE (2020) nedan genom att jämföra 0 abonnemang från 0 operatörer över 24 månader.

Köp Apple iPhone SE (2020) till billigast pris med abonnemang

Det finns inga priser att visa :(

Vi beklagar detta och rekommenderar vår sida med billiga mobiler där du kan hitta samtliga mobiler sorterade efter pris.

Om Apple iPhone SE (2020)

Äntligen är iPhone SE (2020) här och den är precis lika prisvärd som SE-modellen alltid brukar vara. Det Apple har gjort är att man har tagit den populära designen från iPhone 8 och därefter på insidan bytt ut mycket komponenter och tagit dessa från iPhone 11 till stora delar.

Precis som på iPhone 8 så sitter det en LCD-skärm på 4,7” på framsidan och du hittar även där en hemknapp innehållandes fingeravtrycksläsare. Baksidan den är av glas vilket innebär att telefonen stöder trådlös laddning. Vikt och storlek är annars samma på iPhone 8 som iPhone SE (2020).

Den stora skillnaden är som sagt på insidan och där har processorn uppgraderats till A13 vilket är samma som finns i iPhone 11. Den är rejält snabbare än i iPhone 8 och även betydligt strömsnålare.

När det kommer till kameran så säger Apple att det skall vara den bästa kameran som består av endast en lins där ute. Så räkna med att även den är förbättrad även om den är på 12 megapixlar. Med iPhone SE (2020) får du även tillgång till porträttläget vilket gör att du kan ta riktigt fina bilder på nära och kära.

För de som gillar teknik så har iPhone SE (2020) uppgraderats till WiFi 6 vilket möjliggör snabbare WiFi på de platser där du använder det. Är du inte hemma så använder du troligen 4G och även där har iPhone SE (2020) uppgraderats och du kan räkna med högre surfhastigheter. Den har även fått Bluetooth 5.0 vilket kan ge bättre räckvidd och kan spara på ditt batteri.

iPhone SE (2020) kommer i färgerna vit, svart och röd och du kan välja på minnesstorlekarna 64, 128 och 256 GB. Givetvis tål även iPhone SE (2020) lite vatten och är IP67-klassad som iPhone 8.

36 mån eller 24 mån

Vi jämför priser ovan på 24 månader men de flesta operatörer låter dig även ta delbetalning på 36 månader vilket kan sänka din månadskostnad per månad, minsta totalkostnad påverkas vanligtvis inte då abonnemanget brukar löpa över 24 månader oavsett. Vissa operatörer låter dig även delbetala över 12 månader vilket kan vara skönt men det medför även givetivs en högre månadskostnad.

Samtliga operatörer ovan ger fri frakt och startavgiften är 0 kr hos alla utom Telia som tar betalt. Fria samtal/sms och mms ingår även på abonnemangen ovanför för användning inom Sverige och det du väljer är främst antal GB surf. Läs mer ovan och jämför, men tänk även på att vissa operatörer ibland ger rabatt månad 1-3 men vi har valt att sortera efter ordinarie pris.


Sammanfattning av Apple iPhone SE (2020) med abonnemang:

Var är Apple iPhone SE (2020) billigast med abonnemang?

I mars 2023 så hittar vi följande priser för Apple iPhone SE (2020) i toppen av vår topplista:

Samtliga av ovanstående har fria samtal/mess, avbetalningstiden är 24 månader. Se hela listan med priser för Apple iPhone SE (2020).

Vad kostar Apple iPhone SE (2020) utan ett abonnemang?

Tyvärr så har vi inget pris utan abonnemang för Apple iPhone SE (2020), men du kan testa att gå in på Webhallen och söka efter Apple iPhone SE (2020) för att se priser.

Är Apple iPhone SE (2020) med abonnemang olåsta?

Ja, köper du en Apple iPhone SE (2020) med abonnemang så är den olåst då det inte finns några svenska operatörer som låser sina enheter längre.

Kan man ändra surf om man köper en Apple iPhone SE (2020) med abonnemang?

Ja, om du köper en Apple iPhone SE (2020) med abonnemang så kommer du ha möjlighet att ändra surf åtminstone uppåt. Hos de flesta mobiloperatörer kommer du även kunna ändra till en mindre surfmängd under förutsättning att din Apple iPhone SE (2020) ligger som en separat delbetalning på t.ex. 24 månader och själva abonnemanget är obundet.

Köp Apple iPhone SE (2020) till billigast pris med abonnemang
Bild på Apple iPhone SE (2020)
Jämför abonnemang från Hallon

Vi har testat flera olika mobiloperatörer och utsett Hallon till bästa val! Varför?

Jo, vare sig du behöver ny telefon eller inte så ligger Hallon allt som oftast lågt i pris.

Du kan även spara surf (max 100 GB), mina sidor gillar vi starkt och erbjudandena för nya kunder är bland de bästa.

Läs mer här