Billigaste iPhone 11 abonnemang

Hitta billigaste pris på Apple iPhone 11 nedan genom att jämföra 0 abonnemang från 0 operatörer över 24 månader.

Köp Apple iPhone 11 till billigast pris med abonnemang

Det finns inga priser att visa :(

Vi beklagar detta och rekommenderar vår sida med billiga mobiler där du kan hitta samtliga mobiler sorterade efter pris.

Om Apple iPhone 11

iPhone 11 är den nyaste telefonen från Apple och den kommer med massor av spännande nyheter. Bland annat har den en större skärm på 6,1 tums och den har trådlös laddning. Dessutom är den tät emot vatten och damm så du behöver inte oroa dig för att den ska gå sönder när du använder den i regn eller snö.

iPhone 11 har även en A13 bionic-processor som gör att den är snabbare och mer energieffektiv. Du kan välja mellan olika färger när du köper iPhone 11 med abonnemang och det finns även en speciell product red-variant.

Skärmen är en Liquid retina HD-skärm och den har stöd för video i 4k. Det betyder att du kan se filmer och serier i mycket hög kvalitet.

Kameran är också uppgraderad och den har nu 12 MP. Du kan ta fina bilder och givetvis filma med iPhone 11.

Batteritiden är mycket bra och du kan använda telefonen hela dagen utan att behöva ladda den såvida du inte använder den extremt mycket.

iPhone 11 med abonnemang är den perfekta telefonen för dig som vill ha en bra smartphone utan att behöva betala för mycket. Telefonen har allt du behöver och mer därtill så du kommer inte att bli besviken. Köp din iPhone 11 64GB idag och få snabb fri frakt från operatörerna ovan!

36 mån eller 24 mån

Vi jämför priser ovan på 24 månader men de flesta operatörer låter dig även ta delbetalning på 36 månader vilket kan sänka din månadskostnad per månad, minsta totalkostnad påverkas vanligtvis inte då abonnemanget brukar löpa över 24 månader oavsett. Vissa operatörer låter dig även delbetala över 12 månader vilket kan vara skönt men det medför även givetivs en högre månadskostnad.

Samtliga operatörer ovan ger fri frakt och startavgiften är 0 kr hos alla utom Telia som tar betalt. Fria samtal/sms och mms ingår även på abonnemangen ovanför för användning inom Sverige och det du väljer är främst antal GB surf. Läs mer ovan och jämför, men tänk även på att vissa operatörer ibland ger rabatt månad 1-3 men vi har valt att sortera efter ordinarie pris.


Sammanfattning av Apple iPhone 11 med abonnemang:

Var är Apple iPhone 11 billigast med abonnemang?

I juni 2023 så hittar vi följande priser för Apple iPhone 11 i toppen av vår topplista:

Samtliga av ovanstående har fria samtal/mess, avbetalningstiden är 24 månader. Se hela listan med priser för Apple iPhone 11.

Vad kostar Apple iPhone 11 utan ett abonnemang?

För dig som vill köpa kontant och ordna med ett abonnemang separat så kan du köpa Apple iPhone 11 för 9190kr hos Webhallen.

Är Apple iPhone 11 med abonnemang olåsta?

Ja, köper du en Apple iPhone 11 med abonnemang så är den olåst då det inte finns några svenska operatörer som låser sina enheter längre.

Kan man ändra surf om man köper en Apple iPhone 11 med abonnemang?

Ja, om du köper en Apple iPhone 11 med abonnemang så kommer du ha möjlighet att ändra surf åtminstone uppåt. Hos de flesta mobiloperatörer kommer du även kunna ändra till en mindre surfmängd under förutsättning att din Apple iPhone 11 ligger som en separat delbetalning på t.ex. 24 månader och själva abonnemanget är obundet.

Köp Apple iPhone 11 till billigast pris med abonnemang
Bild på Apple iPhone 11
Jämför abonnemang från Comviq

75 % rabatt hos Comviq!

Nu kan du skaffa ett mobilabonnemang från Comviq där du får 75 % rabatt dina 3 första månader.

T.ex. mobilabonnemanget med 4 GB surf/mån för endast 31 kr/mån i 3 månader, därefter 125 kr/mån.

Se alla erbjudanden här