Billigaste fastpris

Guiden till bästa och billigaste mobilabonnemanget!

Tre

På den här sidan kan du jämföra alla abonnemang med fastpris från Tre för att välja det som passar dig bäst. Vill du veta mer om Tre så läs längst ner på sidan.

Men först, ett alternativ till Tre

Tre är en bra mobiloperatör, men priserna är ofta högre än deras systerbolag Hallon.

Så om du tidigare haft eller har Tre och har varit nöjd med täckningen så rekommenderar vi att du kollar in Hallon. Täckningen kommer vara den samma men förhoppningsvis kan du spara lite pengar på ett byte.

Tre abonnemang

Surf Samtal SMS Välj erbjudande
5GB Fria Fria 249kr/mån
10GB Fria Fria 399kr/mån
25GB Fria Fria 449kr/mån
50GB Fria Fria 549kr/mån
Obeg.GB Fria Fria 649kr/mån

Om Tre

Tre var den första mobiloperatören i Sverige att lansera 3G och sedan dess har man byggt upp ett bra mobilnät med höga hastigheter på 3G och numera även på 4G.

Tre vänder sig framförallt till de som vill ha en trevlig surfupplevelse och man bjuder på hela 70 GB datatrafik för musikstreaming hos utvalda tjänster som Spotify, Apple Music med flera.

En av de största fördelarna med Tre är att man erbjuder WIFI-samtal. Det innebär att vistas du i en källare, miljöhus eller annan plats med dålig eller ingen mobiltäckning alls men där du har tillgång till WIFI så kan du fortfarande ringa samtal och ta emot som om det fanns mobiltäckning.