Billigaste fastpris

Guiden till bästa och billigaste mobilabonnemanget!

Hallon

På den här sidan kan du jämföra alla abonnemang från Hallon för att välja det som passar dig bäst. Vill du veta mer om Hallon så läs längst ner på sidan.

Hoppa till priser med rabatt för: Studenter - Barn under 18 år - Seniorer och pensionärer som är 55+

Om du uppfyller kraven nedan så kan du även ta del av Hallons specialpriser.

Seniorer och pensionärer som är minst 55 år

Surf Samtal SMS Välj erbjudande
6GB Fria Fria 49kr/mån i 3 månader, därefter 99kr/mån
10GB Fria Fria 74kr/mån i 3 månader, därefter 149kr/mån
25GB Fria Fria 99kr/mån i 3 månader, därefter 199kr/mån
100GB Fria Fria 149kr/mån i 3 månader, därefter 299kr/mån

Om Hallon

Hallon är relativt ny mobiloperatöer som ägs av Tre. Det innebär därmed att du har exakt likadan täckning som om du hade valt Tre, men till ett billigare pris generellt.

Hallon startades med målet att det skulle vara en enkel operatör. Kort och gott skall det vara enkelt att bli kund och att vara kund. Genom att logga in på mina sidor så kan man sköta det mesta själv som att t.ex. ändra sitt abonnemang eller rent av säga upp det.

Den största fördelen med Hallon utöver de riktigt låga priserna och de bra startkampanjerna du hittar ovanför är att du kan spara din oanvända surf som blir över varje månad. Du kan spara hela 100 GB på alla abonnemang under 100 GB/mån vilket är perfekt för tillfällen som sommar och andra ledigheter då man ofta använder mer surf än vanligt.

Om du funderar på att skaffa Hallon till ditt barn så rekommenderar vi att du skaffar det minsta abonnemanget och aktiverar kostnadskontroll på Mina sidor. Då kan ditt barn inte ringa/smsa så det uppstår några några kostnader utöver månadsavgiften.

Hos Hallon så betalar du enkelt genom att bara ange ditt Visa/Mastercard och så sköts dragningarna automatiskt från ditt kort.

Läs gärna mer om Hallon i vårt test av Hallon där vi ger Hallon full pott.