Billigaste fastpris

Guiden till bästa och billigaste mobilabonnemanget!

Fello

På den här sidan kan du jämföra alla abonnemang med fastpris från Fello för att välja det som passar dig bäst. Vill du veta mer om Fello så läs längst ner på sidan.

Hoppa till priser för: Studenter, barn under 18 år och dig som är 55 år eller äldre.

Om du uppfyller kraven nedan så kan du även ta del av Fellos specialpriser.

Student, under 18 år eller 55 år och äldre

Surf Samtal SMS Välj erbjudande
2GB Fria Fria 47,50kr/mån i 2 månader, därefter 95kr/mån
5GB Fria Fria 72,50kr/mån i 2 månader, därefter 145kr/mån
10GB Fria Fria 97,50kr/mån i 2 månader, därefter 195kr/mån
30GB Fria Fria 147,50kr/mån i 2 månader, därefter 295kr/mån

Om Fello

Fello är en väldigt ny mobiloperatör som innan hette Teligoo. Operatören grundades av ett syskonpar och är baserad i Göteborg. Man använder sig av Telias mobilnät vilket innebär att man får exakt samma mobiltäckning som att välja Telia, men till ett generellt billigare pris.

Fellos mål är att vara en schysst mobiloperatör och därför så erbjuds alla abonnemang utan bindningstid. På olika undersökningssajter på nätet så har Fello generellt väldigt höga betyg vilket tyder på att kunderna är nöjda.

En stor fördel med Fello är att de erbjuder ett abonnemang med endast 0,5GB surf vilket är bra alternativ för dig som faktiskt inte använder surf eller använder väldigt lite. Skulle det uppstå något problem så har Fello telefonsupport vilket är rätt ovanligt bland lågprisoperatörer och därför ett stort plus.

Hos Fello betalar du enkelt genom något av följande betalningsalternativ, faktura, e-faktura, autogiro eller kortbetalning (Mastercard/Visa).

Läs gärna mer om Fello i vårt test av Fello där vi utser de till bästa alternativ med Telias mobiltäckning.